NYNÍ AKCE 20 % NA PROTEINOVÉ KAŠE ROCKFIT S KÓDEM: UZNEPRDIM

Amix Protein Crepes - Vanilla

Kód: 11245
279 Kč
skladem

Protein Crepes je směs na snadnou přípravu typických velkých, kulatých, slabých palačinek s velmi vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mr. Popper ´s® Protein Crepes

Směs na přípravu proteinových palačinek se sladidly a příchutí.

Čisté množství: 520 g

Mr. Popper ´s® Protein Crepes je směs na snadnou přípravu typických velkých, kulatých, slabých palačinek s velmi vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku.

Příprava: 40 g (2 odměrky) smíchejte se 100 ml studené vody a míchejte do té doby, než vznikne krémová konzistence bez hrudek. Rozehřejte pánev na vysokou teplotu a přidejte malé množství oleje nebo másla a snižte teplotu pánve. Můžete začít péct jednotlivé palačinky.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji, korýšů, ořechů a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

Průměrné nutriční hodnoty pro příchuť vanilka
Velikosti dávky: 40g (2 odměrky) Počet dávek v balení: 13
Průměrné hodnoty  ve 40 g ve 100 g
Energetická hodnota: 609 kJ/143 kcal  1522 kJ/359 kcal
Tuky 0,9 g  2,4 g
  z toho nasycené 0,6 g  1,5 g
Sacharidy 14,9 g 37,4 g
 z toho cukry 3,1 g 7,7 g
Bílkoviny 18,8 g 47,0 g
Sůl 0,18 g 0,45 g

 

Složení (příchuť vanilka): Amix® Protein blend 45 % (CFM syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát /z mléka/); rýžová mouka, pohanková mouka, sušené odstředěné mléko, sušené vaječné bílky, aroma, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: