LifeLike Mandlová mouka 500g

1994
9 hodnocení

Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních.


  • Skladem
224 Kč
Kategorie: Na pečení / Proteinové palačinky
Hmotnost: 0.5 kg
 

Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.

Mandlová mouka se vyrábí z loupaných (blanšírovaných) nebo neloupaných (neblanšírovaných) sladkých mandlí. Nejdříve se lisováním zbaví tuků (oleje) a následně se najemno pomele.

Země původu : Kalifornie

Nutriční hodnoty na 100g :

Energie: 2407kJ/575kcal

Bílkoviny: 20g

Sacharidy: 20g

Tuky: 54g

Vláknina: 11g 

Sůl:0g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.