Tip

Amix Mr. Popper's® PeAmix®

845/50
5 hodnocení
Efekt lupa
  • 1 z 2

Mr.Popper´s® PeAmix® je přírodní arašídové máslo bez přidaného cukru a soli.


od 40 Kč
Kategorie: Ořechová másla a oleje

Zvolte variantu

  • Balení: 50g
    • Kód: 845/50 |
    • Skladem
    40 Kč
       
  • Balení: 800g
    • Kód: 845/800 |
    • Skladem
    299 Kč
       
 
 

Mr. Popper's® PeAmix® - Fitness Peanut Butter

Mr.Popper´s® PeAmix® je přírodní arašídové máslo bez přidaného cukru a soli. Arašídy jsou pražené, poté zchlazené a následně mleté. Arašídové máslo je velice chutné a je přirozeným zdrojem bílkovin, sacharidů a tuků. Ideální volba jako zdravá nutričně bohatá svačinka.

TIP: Už jste zkusili palačinky z naší ovesné nebo rýžové mouky Mr.Popper´s® s arašídovým máslemPeAmix®? Stačí jen OatMash® nebo RiceMash®, vejce, arašídové máslo a trochu vody či mléka. Vše dobře promíchejte, upečte palačinky a můžete servírovat super fitness snídani!

Mr.Popper´s® PeAmix®

Pro letní dny si můžete připravit speciální arašídovou zmrzlinu. Rozmixujte nízkotučný tvaroh s arašídovým máslem PeAmix® Peanut butter a zmrzlými jahodami, dle chuti můžete dosladit. Během minuty máte velmi chutné letní osvěžení. Dobrou chuť!   

Složení: čisté pražené a jemně rozemleté argentinské arašídy 

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 20oC, nejlépe v ledničce, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. 20 minut před samotnou spotřebou vyjměte z ledničky a před samotným použitím důkladně sáček prohněťte. Oddělený olej je přirozený, jednoduše zamíchejte zpět do másla. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů a oříšků.

Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.

 

Průměrné výživové hodnoty:
  ve 100 g:
Energetická hodnota: 2590 kJ/625 kcal
Tuky 53 g
    Nasycené 9,4 g
Sacharidy 10 g
    Cukry 5,1 g
Bílkoviny 27 g
Sůl 0 g
Aktivní látky  
Arašídové máslo 100 g

 Složení: čisté pražené a jemně rozemleté argentinské arašídy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.