TPW WHEY & OAT CRISP PROTEIN FLAPJACK 80G

720/BAN
24 hodnocení
Efekt lupa
  • 1 z 3

Proteinová tyčinka vynikající chuti s obsahem syrovátkového izolátu a sacharidů s nízkým glykemickým indexem. Tyto tyčinky jsou vyrobeny ze 100% přírodních surovin.


49 Kč
Kategorie: Tyčinky a sušenky

Zvolte variantu

  • Balení: 80g
    Příchuť: Banoffee Blast
    • Kód: 720/BAN |
    • Vyprodáno
    49 Kč
  • Balení: 80g
    Příchuť: Chocolate & Orange
    • Kód: 720/ORG |
    • Vyprodáno
    49 Kč
 

Whey&Oat Crisp Protein Flapjack je proteinová tyčinka skvělé chuti. Obsahuje syrovátkový izolát, kousky syrovátkového izolátu a sacharidy s nízkým glykemickým indexem. Flapjacky od společnosti Protein Works obsahují 100% přírodní tmavé čokoládové kousky a přírodní aroma. Jsou ideální svačinkou na cesty, při budování svalové hmoty, při dietě, ale i jen pro zahnání hladu.

 
Hlavní výhody:
- flapjack s obsahem syrovátkového izolátu
- ideální svačinka
- se sacharidy s nízkým glykemickým indexem
 
Nutriční hodnoty na 80 g (1 tyčinka):*
Energie: 1114 kJ/264 kcal
Bílkoviny: 19,2 g
Tuky: 5,5 g
 z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g
Sacharidy: 35,7 g
 z toho cukry: 6,9 g
Vláknina: 7,3 g
Sůl: 0,15 g
*nutriční hodnoty jsou z příchuti tmavé čokoládové kousky, u jiných příchutí mohou mírně lišit.
 
Složení:
Tmavé čokoládové kousky: proteinová směs (27 %) (syrovátkový proteinový izolát, syrovátkové lupínky ze syrovátkového proteinového izolátu, rýžová mouka, emulgátor sójový lecitin), ovesná směs (21 %)(celé ovesné vločky, sladový extrakt z ječmene, palmový olej, ovesné vločky (obsahují lepek)), glukózový sirup, zvlhčovadlo rostlinný olej, frukto-oligosacharidy, tmavé čokoládové kousky (4 %) (kakaová hmota, sójový lecitin, vanilkový extrakt), odtučněný kakaový prášek (3 %), řepkový olej, přírodní aroma, sukralóza.
 
Dávkování:
Konzumujte kdykoliv během dne jako svačinku s vysokým obsahem bílkovin, vhodné také před nebo po tréninku.
 
Upozornění:
Jedná se o doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah dětí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.