Prom-in cfm evolution top choice
Kód: 1861/KARSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Bílkovinnou složku tvoří pouze syrovátkový koncentrát vyrobený unikátní nechemickou výrobní technologií cfm (cross flow microfiltration – mikrofiltrace zkříženým tokem přes keramické filtry), která umožňuje zachovat přirozenou vysokou biologickou hodnotu výstupní suroviny. Pro ještě lepší stravitelnost jsme použili pro každou dávku 3 000 alu enzymu laktázy, která je nastavena pro štěpení zbytkového obsahu laktózy. Dále jsme použili směs proteolytických enzymů a extra porci větvených aminokyselin a glutaminu. tím vznikl produkt, který se může bezesporu řadit ke špičce ve své kategorii.
příchuť | pina colada, latte macchito, karamel s medem | |
---|---|---|
ve 100 g | v porci (30 g) | |
energetická hodnota | 1600 kj/ 382 kcal | 480 kj/ 115 kcal |
tuky | 4,1 g | 1,2 g |
- z toho nas. mastné kyseliny | 2,1 g | 0,6 g |
sacharidy | 9,5 g | 2,9 g |
- z toho cukry | 2,5 g | 0,8 g |
vláknina | 2,6 g | 0,8 g |
bílkoviny | 75,3 g | 22,6 g |
sůl | 0,3 g | 0,1 g |
glutamin (volný) | 7 g | 2,1 g |
l-leucin (volný) | 1,5 g | 0,45 g |
l-isoleucin (volný) | 0,8 g | 0,24 g |
l-valin (volný) | 0,7 g | 0,21 g |
celkem volné bcaa | 3 g | 0,9 g |
|
ve 100 g
|
ve 30 g
|
l-alanin | 4200 mg | 1300 mg |
l-arginin | 1800 mg | 500 mg |
kyselina aspartová | 9200 mg | 2800 mg |
l-cystein | 1800 mg | 600 mg |
kyselina glutamová | 15100 mg | 4500 mg |
glycin | 1200 mg | 400 mg |
l-histidin | 1400 mg | 400 mg |
l- isoleucin | 5400 mg | 1600 mg |
l- isoleucin ve volmé formě | 800 mg | 240 mg |
l- leucin | 8900 mg | 2700 mg |
l- leucin ve volné formě | 1500 mg | 450 mg |
l-lysin | 8000 mg | 2400 mg |
l-methionin | 1800 mg | 600 mg |
l-phenylalanin | 2500 mg | 800 mg |
l-prolin | 4600 mg | 1400 mg |
l-serin | 3800 mg | 1200 mg |
l-threonin | 5600 mg | 1700 mg |
l-tryptophan | 1200 mg | 400 mg |
l-tyrosin | 2200 mg | 700 mg |
l-valin | 4900 mg | 1500 mg |
l-valin ve volné formě | 700 mg | 210 mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.