Novinka

LUCKY ALVIN MANDLOVÉ MÁSLO S MLÉČNOU ČOKOLÁDOU

4872/CHO1
1 hodnocení
Efekt lupa
  • 1 z 2

Máte rádi obalované mandle v čokoládě? Lucky Alvin Almond Butter Milk Chocolate  tuto kombinaci posouvá ještě o kus výš - jen ty nejkvalitnější suroviny, bez přidaného cukru a oleje.

  • Více informací v tabulce variant 11 Kč –4 %
od 40 Kč
Kategorie: Ořechová másla a oleje

Zvolte variantu

  • Balení: 40g
    Příchuť: mléčná čokoláda
    • Kód: 4872/CHO1 |
    • Skladem
    45 Kč  (–11 %)
    40 Kč
       
  • Balení: 330g
    Příchuť: mléčná čokoláda
    • Kód: 4872/CHO |
    • Skladem
    250 Kč  (–4 %)
    239 Kč
       
 

LUCKY ALVIN MANDLOVÉ MÁSLO S MLÉČNOU ČOKOLÁDOU - Láska po první lžičce!

Hořké mandle v mléčné čokoládě? Láska po první lžičce!

Máte rádi obalované mandle v čokoládě? Lucky Alvin Almond Butter Milk Chocolate  tuto kombinaci posouvá ještě o kus výš - jen ty nejkvalitnější surovinybez přidaného cukru a oleje.

Výběrové neloupané mandle, které vyrostly na kalifornských plantážích, pražené horkým vzduchem, jsou zárukou nejvyšší kvality. Příjemně nahořklou chuť mandlí ve slupce zjemňuje mléčná belgická čokoláda bez přidaného cukru...   Nová závislost je na světě!

Unikátní spojení hořkých mandlí s mléčnou belgickou čokoládou bez přidaného cukru vytváří chuť, která tady dosud nebyla a zaručeně vám vykouzlí úsměv na tváři!

 

Průměrné nutriční hodnoty ve 100g výrobku

Energetická hodnota                       2647Kj/637,9kcal

Bílkoviny (celkem)               22,6    g

Sacharidy                              22,3    g

Cukry                                    4,9      g

Dietetická vláknina              9,5      g

Tuky (celkem)                      50,9    g

Nasycené                              7,63    g

Sůl                                         0         g

 

SLOŽENÍ:

80 % mandle z Kalifornie, 20 % belgická mléčná čokoláda bez přidaného cukru (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma).

Alergeny vyznačeny tučně.

Může obsahovat stopy arašídů, suchých skořápkových plodů, pšenice, sóji a mléka.

V chladu tuhne a vytváří bílé krystaly, při vysokých teplotách se na povrchu tvoří mírná olejovitá vrstva. 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.