Czech Virus Peanut Butter
Kód: 3225/SMOSouvisející produkty
Detailní popis produktu
HLAVNÍ VÝHODY:
- 100% z nesolených arašídu, bez přidaných látek
- Vysoký obsah bílkovin a zdravých tuků, vyrobeno v Brně
- 1000g balení
PEANUT BUTTER | NUTRIČNĚ BOHATÝ KRÉM Z OŘECHŮ
Produkt Peanut Butter je výborný zdroj kvalitních živin, hlavně bílkovin a nenasycených tuků! Díky vysokému obsahu bílkovin pomáha k udržení a růstu svalové hmoty. Náš produkt je 100% přírodní, obsahuje pouze 100% arašíd bez přídavku cukru, soli nebo palmového či slunečnícového oleje. Tento krém se vyznačuje skvělou chutí, kterou si jednoduše zamilujete.
Některé z výhod arašídového krému:
> 100% z arašíd
> Bez přídaného cukru, soli či palmového oleje
> Výborné nutriční hodnoty
> Vyrobeno v Brně
PEANUT BUTTER | VÝROBA A LÁTKY
Produkt pochází z Brna, České Republiky, kde je vyráběn pod přísnými kritériemi kvality. Arašídy jsou dodávány každý týden čerstvé pro zaručení maximální čerstvosti a chuti.
PEANUT BUTTER | LÁTKY POD DROBNOHLEDEM
Arašídový krém je skvěle chutnající přírodní zdroj bílkovin, sacharidů a tuků vyrobený z 100% arašídů a ničeho jiného! Je výborným zdrojem bílkovin, vitamínu E a hořčíku. Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Díky obsahu mono a polynenasycených tuků udržuje arašídové máslo zdravé srdce.
Další použité látky: Žádné
NUTRIČNÍ HODNOTY:
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota | 2373 kJ/567 kcal |
Bílkoviny | 25,8 g |
Sacharidy | 16 g |
Tuky | 49 g |
z toho nasicené | 7 g |
Vláknina | 8,5 g |
Arašídový krém jemný 100% 1kg
> 100% z nesolených arašídů
> bez přídavných látek
> vysoký obsah bílkovin
SLOŽENÍ:
100% arašíd (alergen: ořechy)
DÁVKOVÁNÍ:
Dávkování: Konzumace arašídového krému závisí na Vašich potřebách a jídelníčku, nelze stanovit doporučené dávkování.
Obsah jednoho balení: 1000 gramů
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.