PROM-IN CFM ISOCLEAR

2833/COK
15 hodnocení
  • 1 z 2

PROM-IN CFM ISOCLEAR je syrovátkový izolát vyrobený použitím nejpokročilejší technologie CFM, která zachovává veškeré bioaktivní frakce, a to ve stejném poměru, jakou disponuje původní surovina.


799 Kč
Kategorie: Syrovátkové izoláty

Zvolte variantu

  • Balení: 1000g
    Příchuť: Čokoláda
    • Kód: 2833/COK |
    • Skladem
    799 Kč
       
 

Díky použití speciálních cross flow filtrů získáme nativní bílkovinu bez nežádoucího tuku a laktózy. Současně zůstává zachován přirozený obsah minerálů, čímž se výsledný produkt stává přirozeným zdrojem vápníku.

 
Hlavní výhody:
- 25g  bílkovin v dávce
- velmi rychlá vstřebatelnost
- 100% instantní
- delikátní chuť
- neobsahuje laktózu
- bez plnidel zahušťovadel a umělých barviv
 
Nutriční hodnoty ve 100 g:
  čokoláda marcipán vanilka
Energetická hodnota 1570 kj/ 370 kcal 1575 kj/ 371 kcal 1580 kj/ 372 kcal
Tuky 1,4 g 1,2 g  1,0 g
- z toho nas. mastné kyseliny 0,8 g 0,7 g 0,6 g
Sacharidy 3,8 g 3,2 g 3,4 g
- z toho cukry 1,8 g 2,0 g 2,0 g
Vláknina 2,3 g 1,0 g 0 g
Bílkoviny 81 g 85 g 87 g
Sůl 0 g 0 g 0 g
 
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou cfm.
Obsah bílkovinných frakcí:
- beta laktoglobulin 43-48 %
- alfa laktalbumin 14-18 %
- glykomakropeptidy 24-28 %
- imunoglobulin g 1-3 %
- bovinní sérový albumin 1-2 %
- laktoferin méně než 1 %, aroma, náhradní sladidla: sukralosa a neohesperidin e959, trávicí enzym laktáza
pro příchuť čokoláda a marcipán: odtučněný kakaový prášek
pro příchuť vanilka: barvivo extrakt carthamus
 
Dávkování:
30 - 90g denně ve dvou až třech porcích především ráno a po tréninku. dle hmotnosti a tréninkových cílů doporučujeme konzultovat se zkušeným trenérem případně nutričním poradcem.
 
Upozornění:
Vhodné pro sportovce. Potravina pro zvláštní výživu. Jedná se o doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu, mimo přímé sluneční záření. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.