PROM-IN Gourmet Protein Mousse

Kód: 10658/VAN
Novinka
Značka: Prom-in
36 Kč

Zvolte variantu

Sypká směs na přípravu proteinové pěny s příchutí čokolády nebo vanilky.

Detailní informace

Balení: 50g, Příchuť: Čokoláda
Skladem | 10658/CHO
36 Kč
Balení: 50g, Příchuť: Vanilka
Vyprodáno | 10658/VAN
36 Kč

Detailní popis produktu

benefity:

  • probiotika a prebiotika
  • mct tuky
  • obsah proteinů v 1 porci - 28 g

návod na přípravu:

obsah kelímku zalijte 100 ml studené vody a míchejte, dokud nevznikne hladká směs

složení:

  • čokoláda:

izolát micelárního kaseinu (mléko), sušený vaječný bílek, maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), hydrolyzovaný vepřový kolagen, zahušťovadla: karboxymetylcelulóza a guma guar, odtučněný kakaový prášek (emulgátor: sojový lecitin), mct tuk (mléko), vláknina inulín, želatina, aroma, enzym: laktáza, probiotické kultury, sladidlo: sukralóza

  • vanilka:

izolát micelárního kaseinu (mléko), sušený vaječný bílek, maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát zpracovaný metodou cfm (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), hydrolyzovaný vepřový kolagen, zahušťovadla: karboxymetylcelulóza a guma guar, mct tuk (mléko), vláknina inulín, aroma, želatina, enzym: laktáza, probiotické kultury, sladidlo: sukralóza

výživové hodnoty:

čokoláda na 100 g na porci (50 g)
energetická hodnota 1553 kj/ 369 kcal 776 kj/ 185 kcal
tuky 4,8 g 2,4 g
- z toho nas. mastné kyseliny 3,8 g 1,9 g
sacharidy 22 g 11 g
- z toho cukry 1 g 0,5 g
vláknina 4,6 g 2,3 g
bílkoviny 56,2 g 28,1 g
sůl 1,6 g 0,8 g
vanilka na 100 g na porci (50 g)
energetická hodnota 1562 kj/ 372 kcal 781 kj/ 186 kcal
tuky 4 g 2 g
- z toho nas. mastné kyseliny 3,4 g 1,7 g
sacharidy 24 g 12 g
- z toho cukry 3 g 1,5 g
vláknina 2,7 g 1,7 g
bílkoviny 57,2 g 28,6 g
sůl 1,6 g 0,8 g

hmotnost balení je 50 g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.