Tip

Prom-in Essential Hydro Optimal Whey

180/101
16 hodnocení

Absolutní špička mezi proteiny - 100% čistý syrovátkový protein, upravený enzymatickou hydrolýzou k zajištění maximální vstřebatelnosti a efektivity. Nejkvalitnější suroviny a naše pokroková technologie výroby jsou hlavními znaky Optimal Hydro Whey.


od 799 Kč
Kategorie: Hydrolyzované

Zvolte variantu

  • Balení: 1000g
    Příchuť: Čokoláda
    • Kód: 180/101 |
    • Skladem
    799 Kč
       
  • Balení: 1000g
    Příchuť: Banán
    • Kód: 180/102 |
    • Skladem
    799 Kč
       
  • Balení: 1000g
    Příchuť: Latte Macchiato
    • Kód: 180/LAT |
    • Skladem
    799 Kč
       
  • Balení: 2250g
    Příchuť: Čokoláda
    • Kód: 180/COK |
    • Skladem
    1 399 Kč
       
  • Balení: 2250g
    Příchuť: Banán
    • Kód: 180/BAN2 |
    • Skladem
    1 399 Kč
       
  • Balení: 2250g
    Příchuť: Latte Macchiato
    • Kód: 180/LAT2 |
    • Skladem
    1 399 Kč
       
 
 

Enzymatická hydrolýza je nejvyšší stupeň zpracování syrovátkového proteinu, při níž dochází k enzymatickému naštěpení (“předtrávení”) dlouhých řetězců syrovátkových proteinů na peptidy. Ty jsou pro lidský organismus lépe stravitelné a mají prokazatelný vliv na zvýšení proteosyntézy. V Optimal Hydro Whey jsou peptidy rozloženy v optimálním molekulárním hmotnostním profilu od méně než 500 daltonů, až po více jak 10000 daltonů. Téměř polovina je tvořena peptidy s molekulární hmotností pod 5000 daltonů. Tento hmotnostní profil zajišťuje optimální uvolňování aminokyselin do krve. Díky svým výjimečným vlastnostem Optimal Hydro Whey maximalizuje nárůst svalové hmoty a síly.

Prostřednictvím naší nové technologie vyrábíme produkt ve vynikajících příchutích, primárně vyvinutých pro dětskou výživu. Jako sladidlo je použit mimořádně kvalitní extrakt z rostliny stevia rebaudiana v kombinaci s malým množstvím sukralózy.

  • Enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein.
  • Zpracování mikrofiltrací přes speciální spirálové membrány.
  • Maximální bioaktivita produktu.
  • Extra-dávka přidaného volného glutaminu ( 2000mg ) v jedné odměrce.
  • Slazeno STÉVIÍ.

Dávkování:

Základní dávka je 30g ( 1 vrchovatá odměrka ), ráno po probuzení a po tréninku. Úprava dávkování závisí na tělesné hmotnosti, typu sportovní aktivity a tréninkových cílech. Proto doporučujeme konzultaci s kvalifikovaným výživovým poradcem.

Průměrné výživové hodnoty pro čokoládovou příchuť

  Ve 100 g V porci (30 g)
energetická hodnota 1680 kJ/395 kcal 504 kJ/118 kcal
bílkoviny 77 g 23 g
sacharidy 2,6 g 0,7 g
tuky 7,8 g 2,3 g

Průměrné výživové hodnoty pro banánovou příchuť

  Ve 100 g V porci (30 g)
energetická hodnota 1690 kJ/397 kcal 507 kJ/119 kcal
bílkoviny 79,1 g 23,7 g
sacharidy <0,1 g <0,1 g
tuky 7,3 g 2,2 g

Průměrné hodnoty aminokyselin:

  Pro čokoládovou příchuť Pro banánovou příchuť
  Ve 100 g V porci (30 g) Ve 100 g V porci (30 g)
Leucine 8,21 g 2,46 g 8,59 g 2,58 g
Isoleucin 4,42 g 1,32 g 4,62 g 1,39 g
Valin 4,47 g 1,34 g 4,68 g 1,40 g
Total obsah BCAA 17,09 g 5,13 g 17,88 g 5,36 g
Kys. asparagová 8,35 g 2,50 g 8,73 g 2,62 g
Kys.glutamová 13,36 g 4,01 g 13,98 g 4,19 g
Serin 4,14 g 1,24 g 4,34 g 1,30 g
Glycin 1,46 g 0,44 g 1,52 g 0,46 g
Histidine 1,41 g 0,42 g 1,48 g 0,44 g
Arginin 2,10 g 0,63 g 2,20 g 0,66 g
Threonin 5,65 g 1,70 g 5,92 g 1,77 g
Alanin 3,74 g 1,12 g 3,91 g 1,17 g
Proline 4,43 g 1,33 g 4,63 g 1,39 g
Tyrosine 2,37 g 0,71 g 2,48 g 0,74 g
Methionine 1,41 g 0,42 g 1,48 g 0,44 g
Cystine 1,87 g 0,56 g 1,96 g 0,59 g
Phenylalanine 2,50 g 0,75 g 2,62 g 0,79 g
Lysine 7,11 g 2,13 g 7,44 g 2,23 g
Tryptophan 1,09 g 0,33 g 1,14 g 0,34 g

Složení:

Enzymatickou hydrolýzou upravený syrovátkový protein, glutamin, extrakt stevia, sladidlo sukralóza; pro banánovou příchuť: aroma banánové, carthamus koncentrát; pro čokoládovou příchuť: kakaový prášek, aroma čokoládové.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
OK 14.11.2016 16:12
Vzal jsem 1 kg, dobře se rozpustilo i v mléce + s tvarohem. Chuť normální.
Odpovědět
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.